Found 1,036 quotes starting with G:

Gun producer and the killer is the same thing! Be ethical, stop producing guns! Be human, for God’s sake, for there shall never be peace of mind for the wicked!
– Mehmet Murat ildanRate it:
Gute Führer immer verstehen, dass die Führung ist weder ein Anerkennungspreis, noch eine Lizenz für die Leistung auszuführen, aber es ist eine große Verantwortung, in anderen aus, um das Beste, während der Erfüllung ihrer Unternehmensziele.
– Deodatta V. Shenai-KhatkhateRate it:
Guys are like accessories. If you don't like how they turn out, get a new one.
– Marissa BiscampRate it:
Gyakran hallani a kifejezéseket, mint "univerzum üzenetküldés" vagy "Serendipity" amikor az emberek leírják egy váratlan sorsfordító esemény, vagy egy találmány, ami t�rtént váratlanul, mint egy teljesen szándékolt k�vetkezménye egyébként rendes akciókat. mint tudós, azt gondolom, hogy nem új találmány t� rténik akár a legjobb kísérletek tervezésében vagy véletlen esélye. mélyebb elemzést mindig kiderül, hogy említésre méltó találmány gyakran az eredmény egy szinergikus találkozó a statisztikai valószínűség jól megtervezett stratégia, vagyis ez egy kombinációja bizonytalanságot bizonyossággal fordul elő, hogy a megfelelő időben a megfelelő helyen. mint Louis Pasteur mondta helyesen, esélyt mindig kedvez csak a felkészült elmének. így véleményem szerint meg kell tartani az elméd éber, éles és jól felkészült minden alkalommal, mik�Ben dolgozik a céljait, mert soha nem tudhatod, mikor serendipity lenne meglátogatni téged, vagy ha világmindenség érintse meg a vállát, hogy megadja a serendipitous jeleket. csak a felkészült elmének lehetővé tenné, hogy szívesen csodálatos serendipity az életedben, és megérteni a finom jeleket küld�tt Önnek univerzumban.
– Deodatta V. Shenai-KhatkhateRate it:

Discuss these letter quotes with the community:

Quote of the Day Today's Quote | Archive

Would you like us to send you a FREE inspiring quote delivered to your inbox daily?

Please enter your email address:


We need you!

Help build the largest human-edited quotes collection on the web!